Selskabslokaler

Er du på udkig efter hyggelige og indbydende selskabslokaler i Odense til din næste fest? Hos China Wok House har vi plads til 100 spisende gæster, og ud over at vores lokaler er flotte og lyse, kan du også glæde dine gæster med en festlig menu, der er lavet ud fra stolte kinesiske madtraditioner.

_dsc2725_optimized

Buffet

Når i holder jeres fest hos China Wok House, så vil det være muligt at tilkøbe den store kinesiske buffet, det betyder maden passer til alle!

_dsc2910_optimized

Bland selv menu

I har muligheden for selv, at sammensætte en menu! Der kan vælges imellem 3 retters menu eller 6 retters menu.

_DSC26801

Sammensat menu

I kan vælge en klassisk menu med tre retter, her er menu'en allerede sammensat. Vi skaber en fantastisk stemning med hver enkelt menu!

_dsc2564_optimized (1)

Firmafest

I kan holde jeres firmafest hos China Wok House! Med plads op til 100 mennesker og lækker mad, så skaber vi den perfekte stemning.

6

FORRETTER

30

HOVEDRETTER

3

BØRNEMENU

6

DESSERTER

Selskabslokaler

Hold din næste fest hos os!

Vi skaber den perfekte stemning til jeres fest, der vil være god mad og godt humør!

Vores selskabslokaler i Odense er lyse og rummelige. Vi er desuden Odenses ældste kinesiske restaurant, og siden 1972 har vi arrangeret mange forskellige fester.

Når du bestiller selskabslokaler hos os i Odense, kan du vælge mellem en bred vifte af forskellige kinesiske retter og specialiteter

Du kan eksempelvis vælge en klassisk tre- eller seksretters menu eller vores populære buffet, der både indeholder diverse varme småretter og en wok-buffet.

Skal vi give dig et godt tilbud på din næste fest? Så lad os tage en uforpligtende snak på +45 66 12 98 88.

Have no product in the cart!
0