Buffet

Er du på udkig efter en stor og velsmagende buffet i Odense? Så er China Wok House i hjertet af byen helt sikkert et besøg værd! Her finder du nemlig et væld af kinesiske retter og specialiteter, som både vil være et hit blandt børn og voksne. Vores kinesiske buffet i Odense rummer alt fra sprøde forårsruller og stegte rejer til krydrede wokretter og saftig andesteg. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab indenfor i vores hyggelige restaurant

Kinesisk buffet

Hos China Wok House i Odense gør vi os altid stor umage for at følge ægte kinesiske madtraditioner, så du er sikker på en autentisk oplevelse med den ægte smag af det kinesiske køkken. Hos os finder du en stor og farverig kinesisk buffet midt i Odense med alt, hvad hjertet begærer af lækkerier.

Søndag – torsdag 135 kr.
Fredag- lørdag 145 kr.
Dagens suppe, varmerette buffet, wok buffet, fri isbar eller irish coffee

Autentiske madoplevelser siden 1972

Vores køkken repræsenterer primært den kantonesiske madlavningsstil, hvor vi benytter traditionelle stegnings-, dampnings- og friturestegningsmetoder til at tilberede retterne. Det giver dig og dine gæster en helt særlig smagsoplevelse, hvor hver en bid tager jer på en rejse i det kinesiske køkken.

Have no product in the cart!
0